Sara Lee
KBT-terapeut

Sara Lee

KBT-terapeut

Sara Lee arbetar med kbt-inriktad samtalsterapi och brevterapi.

Individualterapi
Besök (Stortorget 3, Gamla Stan)
Brevterapi

Boka en tid

Skicka SMS
Ring 08-684 41 444
Öppna ett kontaktformulär
Bokningskalender

Biografi

Jag erbjuder dig samtal där fokus är på det du behöver för att skapa den tillvaro du önskar och som kan hjälpa dig att bygga tillit till dig själv och andra.
KBT – terapi ger dig möjlighet att betrakta dig själv, dina tankar och känslor och påminna dig om vem du är, vad du står för, vad du behöver och vad som är meningsfullt för dig.

Tillsammans blickar vi bakåt och framåt och stannar upp i nuet för att undersöka vad det är som påverkar dig i relation till här och nu. Med hjälp av mindfulness och andra verktyg får du hjälp med att både acceptera och förändra, sätta mål och skapa hälsosamma relationer och en meningsfull tillvaro.

Bär du med dig trauman från din uppväxt eller från andra delar i livet så utforskar vi tillsammans möjligheten att arbeta med dem genom metoden Life Span Integration, som är ett arbetssätt där vi använder dina minnen för att hjälpa hjärnan släppa taget om det som varit och fokusera på det som är nu.

För dig som har svårt att planera in tid för samtal eller som befinner dig på annan ort erbjuder jag även skrivterapi via brev.

Utbildning och specialkompetenser